Informatie rondom garantie en retour


Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat met aangehechte labels en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht dient u contact met ons op te nemen via larobe50s@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Uitzonderingen retourneren
U kunt helaas geen aanspraak maken op uw herroepingrecht indien de verkoop heeft plaatsgevonden onder de volgende voorwaarden.
a. Indien de producten door Larobe50s.nl tot stand zijn gebracht overeenkomstig de specificaties van de consument;
b. Indien het een specifieke bestelling en levering betreft die buiten het aanbod van Larobe50s.nl valt
c. In uitzonderlijke gevallen die duidelijk worden aangegeven bij het product.

Mocht Uw bestelling aan deze uitzonderingen voldoen dan zal dat nadrukkelijk bij de bestelling aan U worden vermeld.

 

Garantie
Indien er onverhoopt gebreken worden geconstateerd aan de levering, willen wij U vragen dit zo snel mogelijk te melden via larobe50s@gmail.com. Wij zullen dan in onderling overleg tot een oplossing komen.